Lu. - Vi.: 09:00 - 18:00

Sb. - Du.: zi de odihnă

Váš nákupní košík je prázdný.

Strapon și faloproteze


Strapon este un atribut excelent pentru o varietate de viață intimă. Și în unele cazuri chiar este necesar! Nu credeți că utilizarea unui strap-on este doar pentru iubitorii de BDSM. Multe cupluri tradiționale îl folosesc în viața lor sexuală. De ce? Pentru că o femeie vrea să fie responsabilă în pat, iar un bărbat vrea să se bucure de supunerea față de o femeie și de stimularea anală.
Curele obișnuite sunt chiloți cu atașament de dildo pe care o pune o femeie. Dacă chiloții pot fi reglați pentru diferite șolduri, atunci trebuie să aveți grijă la dimensiunea dildo-ului. Atunci când alegeți o curea, asigurați-vă că dimensiunea atașamentului se potrivește cu experiența partenerului dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă cureaua va fi folosită pentru sex anal. Al doilea caz, atunci când cuplurile folosesc în mod activ o bandă, iubire de același sex. Pentru a face jocul erotic complet, fetele folosesc o curea. Cu el, puteți imita diferite poziții sexuale, să fiți de sus sau de jos - faceți totul la fel ca cuplurile obișnuite în timpul actului sexual. Frumusețea curelei este că accesoriile sunt detașabile, astfel încât să puteți ridica o gamă întreagă de stimulente în diferite dimensiuni și texturi de suprafață. Singura condiție este ca accesoriile să fie prevăzute cu un sistem de fixare adecvat, care să fie potrivit pentru chiloți specifici.
Este uimitor că există și curele pentru bărbați. Se numesc faloproteze. O faloproteza este un atribut simplu care îl va ajuta pe bărbat să se simtă mai încrezător în pat. Are un design similar cu o curea, diferența este că dildo-ul este gol. Și natura jocului cu o proteză de falus este oarecum diferită: acestea sunt folosite pentru a mări temporar membrul masculin. Cu cuvinte simple - un bărbat îmbracă o nouă dimensiune a penisului și acest lucru îi oferă posibilitatea de a aduce mai multă plăcere partenerului său. Problemele cu ejaculare prematură pot fi, de asemenea, rezolvate cu ajutorul unei faloproteze. Jucăria ajută la desensibilizarea bărbatului în timpul sexului, astfel încât să poată dura mai mult. În plus, vârful în sine este de obicei acoperit cu o ușurare pronunțată, astfel încât partenerul dvs. se va putea bucura nu numai de noua dimensiune a penisului, ci și de o stimulare mai intensă a vaginului sau a anusului.

Concretizati disponibilitatea la vinzator

Strap-on cu vibratii dublu fără curea 15 cm
Mai mult...

1.190,00 lei

Concretizati disponibilitatea la vinzator

Strap-on pentru femei 14 cm rosu
Mai mult...

890,00 lei

Concretizati disponibilitatea la vinzator

Strap-on calus Penis Gag
Mai mult...

490,00 lei

Concretizati disponibilitatea la vinzator

Strapon anatomic fără curele cu vibraţie 16,5 сm
Mai mult...

1.220,00 lei

Concretizati disponibilitatea la vinzator

Dildo pe chiloți cu vibrații (Strap-on).
Mai mult...

990,00 lei

Concretizati disponibilitatea la vinzator

Strapon negru cu vibrație Black Strap-On
Mai mult...

1.160,00 lei

Concretizati disponibilitatea la vinzator

Strapon cu vibraţie, 19 cm.
Mai mult...

490,00 lei

Image

«Kazanova» – это один из самых крупных молдавских онлайн секс-шопов с огромным ассортиментом товаров для взрослых. Самые приятные цены и быстрая доставка по всей Украине в обезличенной упаковке. Мы знаем, как сделать ваш секс насыщеннее, а оргазмы намного ярче.

© 2024 Your Company. All Rights Reserved.